lørdag den 15. april 2017

tage billeder

En Fotograferings Guru


Alle elsker at få fat i deres kamera og tage billeder. Det bedste svar er, fordi de fleste fotografer har en masse tid sammen med deres fotos. Nedenstående artikel indeholder nogle tips de professionelle bruger for at få gode billeder.

At komme tæt på motivet som du kan. Få op tæt og giver dig en bedre konceptuel fokus, og stopper baggrund fra at ødelægge din optagelse.

Prøv forskellige indstillinger på kameraet såsom lukkertid eller hvad der virker bedst for forskellige situationer. Fotografering giver dig mulighed for at fange et enkelt øjeblik, og til at sløre sammen store tid ved at justere lukkerhastigheden. Ved hjælp af en hurtigere lukkertid, der vil lade dig fange objekter, mens de er i bevægelse, mens de langsommere hastighed kan hjælpe dig med at få de fysiske scener.

En måde at forbedre din fotografering færdigheder, er at få inspiration ved at studere det arbejde, der af andre fotografer. Når du kan se den arbejde af fotografer, du beundrer, vil du være i stand til at se mange forskellige måder at tage et billede.

Framing af emnet i fotografering. Zoome ind på motivet, og klip dem ud, fremmede objekter fra baggrunden.Dette kan fjerne alle unødvendige focal point og undgå tonsvis af rod i dine fotografier på bugten.

Prøv at eksperimentere med forskellige farver og vinkler, herunder at ændre vinkler og farver, du bruger. Du behøver ikke nødvendigvis en original genstand for en høj kvalitet billede. En god fotograf med et kunstnerisk øje kan slå et banalt emne i hans billeder at gøre kedelige objekter til at se spændende ud. Eksperimentere en masse med henblik på at udvikle din egen stil.

Tage billeder af interessante mennesker, uanset hvor du går. Du skal altid søge om tilladelse først. Når du gennemgår din rejse billeder, at se disse billeder, som kan minde dig om minderne, der er involveret, selvom de ansigter, der ikke synes meget usædvanligt på den tid.Prøv at få, der er tilbage, tøj og et oprigtig udtryk med casual tøj.

De fleste digitale kameraer har en flash, der automatisk udløses, når de registrerer, lav-lys situationer. Det er fint til casual snapshots, men hvis du ønsker dine billeder til at se mere professionel ud, så prøv at investere i en type af eksterne ash, der vil give dig en bred vifte af lys.

At finde den rette kombination mellem lukkertid, lukkertid og ISO. Disse funktioner vil påvirke eksponeringen af de billeder, du tager. Du ønsker at undgå enten at overeksponere eller overeksponerede fotos, medmindre du sigter til.

Efter filmen er udviklet, overveje at have prints foretaget på en række papirer, som fiber papirer.

Sammensætning er en vigtig faktor, at enhver begyndelse fotograf bør overveje og master når vi fordyber os i fotografering. Som enhver anden kunstform, hvis din komposition er til stede, så vil resultatet ikke være den bedste.

Hvis du tager billeder med fluorescerende belysning som den eneste lyskilde, så sørg for at du indstiller dit kamera ' s hvidbalance-indstillingerne korrekt.Fluorescerende lys, der er kastet i blåt og grønt lys, så emnet vil blive vist "køler-tonet," uden at skulle kompensere for de færre røde toner fra dit kamera.

Når de forbereder sig på at skyde nogle form for bryllup, så prøv at tage nogle af de mange uventede skud til at varme op: en makeup taske, sko, at bruden skal bære eller glas champagne bruden drikker. Du kan være i stand til at fange nogle meget specielle øjeblikke i processen.

En anden god idé er at få motivet til at se på en anden person, der er i rammen.

Hvid er den værste farve for at vælge et sæt tøj, når de bliver fotograferet. Dette efterlader hvide tøj ser alt for lys ud og vasket ud i billeder.

Selvom du føler dig måske fristet til at bruge den laveste indstilling på dit digitale kamera, sørg for, at du er klar over hvad du er ofre i form af print kvalitet. Den lavere indstilling bør kun bruges til billeder, der vil være at vise dem på din computer og ikke på tryk.

Eksperimentere med forskellige vinkler for at tilføje visuelle interesse for dine billeder. Alle kan hurtigt tage et billede af en scene, head-on.Kig ned til jorden, eller peer-over toppen af objekter. Du kan også finde, at vinklet eller side-skud til at gøre dem mere interessante.

Få super tæt på dit skød. Når du ramme et skud, zoome ind eller komme tættere på, eller korrekt brug af zoom-funktionen. Fotoet er omfattet af udfylder rammen. Hvis du har for meget går på i baggrunden, selv om det er naturskønne, det kan tage opmærksomheden væk fra, hvad du forsøger at fokusere på.

Bruge dit kamera til at gøre dagligdags ting, du ser, og brug omkring huset.Du kan gøre dit foto som unik, som du gerne vil.Prøv noget uden for din komfort zone, og du kan.

Lav lys gør for tricky fotografering forhold som følge af de sværeste at mestre. Måske har du endda lyst til også at lade dem på noget, når du tager billedet.

Hold kameraet til øjenhøjde, når man fotograferer en person. Dette gør, at billedet føles mere personlig, og kan trække folk forholde sig til det. Du kan blive nødt til at bøje mig ned til niveauet af et barn, når man fotograferer børn.

Dette betyder, at du nødt til at fokusere på ting at gøre med eksponering, som aperture, film hastighed, og lukkertid.Lær, hvad du kan om udsættelse til at hjælpe forbedre dit samlede fotografering.

Fotografering er en stor ting at dele med børn. Få dine børn deres egne kameraer, digitale eller film, er en fantastisk måde at vise dem til en meget glædeligt og spændende nye hobby.

Sammensætningen er nøglen til et godt foto. Nogle er bare født med evnen til at komponere vidunderlige billeder, mens andre har brug for at lære de principper og anvende dem bevidst. Selv om der er et perfekt centreret emne virker for nogle billeder, kan du tilføje et væld af interesse at selv uinteressant scener af off-centrere dit motiv.

Investere i en kvalitet stativ, hvis du er virkelig seriøs omkring at ville fantastiske billeder. Stativer er særligt gode til at sætte dit kamera. Dette er virkelig er praktisk, hvis du tager lange skud langt væk eller skyde i svagt lys situationer. Et stativ også kommer i handy for ting som time-lapse fotografering og selvportrætter.

Eksperimentere med dit kamera, forskellige fag og belysning stilarter. Vil du finde dine foto ' s kvalitet forbedring på ingen tid!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar