søndag den 9. april 2017

Gode Råd Om Fotografering

Gode Råd Om Fotografering, Som Du Gerne Vil Læse


Kunne du tænke dig at komme i gang med fotografering færdigheder, men ikke ved hvor du skal begynde? Ikke sikre, hvis de skud er højre-eller belysning er perfekt til hvert humør? Selv hvis du har avanceret end en nybegynder niveau i fotografering, er der ingen skade i et genopfriskningskursus hvert nu og da, og tips og råd i denne artikel kan forbedre både din viden og ekspertise af denne kunstneriske hobby.

Et dSLR er et must have, hvis du forsøger at tage mere professionelle billeder eller alvorligt at forfølge fotografering. Denne type af digital single lens refleks kamera vil give dig den mest korrekte opfattelse af motivet, når du tager billedet. Du måske ønsker at købe en full-frame DSLR-kamera, som de har store billede sensor, og fange de mest detaljerede billeder.

Holde dine arme tæt ind til kroppen, mens du holder kameraet og placere dine hænder på hver side og i bunden af kameraet. Dette vil minimere rystelser og forhindre slørede billeder. Sætte dine hænder under kamera og objektiv, i stedet for at have dem på toppen, der forhindrer dig i at droppe dit kamera ved et uheld.


Vælg kun de bedste fotos


Vælg kun de bedste fotos til at fremhæve og vise. Vis ikke alt for mange af en bestemt genstand. Det er meget kedeligt, hvis folk søger på den samme slags billede igen og igen. Holde det friske og spændende ved at vise mange forskellige typer for din fotografering.

Prøv at eksperimentere med alle dine kameraer har, sammen med vinkler og farver. Du behøver ikke nødvendigvis det mest interessante emne eller en genstand til en høj billedkvalitet. En dygtig fotograf, der gør selv den mest over-emnet, og skriv derefter et billede, der er kreative og kæbe-slipper. Prøv at eksperimentere for at finde din stil.

Du bør altid nyde fotografering! Optagelse af billeder bør give dig en følelse af realisering, eller måske bare for at tage et glimt af hverdagen.Have det sjovt, når du tager billederne og vil snart vil falde i kærlighed med fotografering.

Tage billeder af små ting, når man fotograferer på ferie. Mens billederne er måske ikke synes særlig vigtigt, at du på det tidspunkt, du bør overveje, om ikke du ville nyde at se det igen, når du er genoptagelse af billeder fra din tur.

eksponering


Du er nødt til at finde en sund blanding af lukkertid, blændeværdi og lukkertid.Billedet eksponering er diktere af disse tre egenskaber vil påvirke den foto ' s eksponering.Du vil vind op med underbelyst eller undereksponere billedet, undtagen i visse særlige tilfælde.

Tag dig tid til at læse dit kamera. Manualer, der fulgte med dit kamera er ofte en lang læse og pladskrævende. De normalt får proppet ned i den nederste skuffe eller bare smidt væk. I stedet for at miste det, tage tid til at læse det. Du kan tage bedre billeder uden at gøre trial-and-error fejl.

Vær omhyggelig med ikke at gå glip af en stor billeder, fordi du ikke kunne få dine indstillinger er korrekte. Må ikke vælge et preset indstillinger eller dine indstillinger. Se på dine muligheder for at bruge den indstilling, som du kan ændre, hvad du har brug for at ændre.

Tage en masse af praksis skud, når du er tilpasning til nye motivet eller baggrunden. Hver fotografiske muligheder er forskellige, og tager praksis skud vil give dig en fornemmelse for miljøet.Prøv at tage billeder mellem dig rigtige skud.

Jo højere ISO-går, som betyder, at alle aspekter af foto. Dette kan resultere i uønskede resultater, medmindre dit billede kræver, at en bestemt indstilling.

Et stativ er et must at eje, hvis du kan tage bedre billeder. Selv lille kamera bevægelse vil påvirke dit skud, hvis du bruger en langsommere lukkerhastighed. En billig stativ kan slippe af slør fra din kameraet stille, så du justere indstillingerne, og tag billedet. En kvalitet stativ vil have dine billeder ser meget mere professionelt udseende.

Brug lidt ekstra tid udgør motivet i forskellige rejser.Hvis du tror, at dine billeder ikke så gode som de kunne være, kan det være fordi du har for mange oprigtige billeder. Dette vil give dig en bedre chance for at få det perfekte billede.

Den menneskelige krop, der giver et væld af andre smukke dele af, som du kan tage billeder.


kamera


Bruge dit kamera til at gøre dagligdags ting, du ser, og brug omkring huset.Du kan gøre dit foto som unik, som du gerne vil.Prøv at gøre dine billeder så original som du kan blive overrasket over resultaterne.

En grundlæggende, men alligevel afgørende fotografering tip er at sikre, at du kommer i gang, er at kende den rigtige måde at holde et kamera.

En hurtigere lukkertid, der vil gavne dine billeder, hvis lavt niveau belysning. Dette vil forhindre sløring, der sker, når du tager forekomsten af slørethed.

White balance er noget, du er nødt til at tage hensyn til, og du skal manuelt indstille dette. De fleste kameraer vil automatisk at vælge et foto ' s white balance, men at styre det billede, skal du indstille den manuelt. Du kan ændre stemningen i et billede, ved at spille med hvidbalance, eller til at ændre stemningen i dit billede.

Du skal tænke på, om brug af en blitz, når du tager billeder udenfor.Lyse solen kan skabe dybe uønsket facial skygger. Kig efter en fylde indstilling på dit kamera i disse tilfælde. Lyset fra din flash dit kamera producerer, vil skubbe lys ind i den mørke steder på motivets ansigt.

En fotograf er en kunstner, der bruger billeder til at formidle det betyder, at seere. Sammensætningen er meget vigtigt for en fotograf og fotografer har brug for at have evnen til at vælge den rigtige sammensætning. Folk ser på disse billeder og nemt at vide, hvad budskab, som fotograf, er at forsøge at blive transporteret.

Der er masser af interessante ting rundt om dig, der ville være perfekt fag til et fotografi. Du skal blot trække ud af dit kamera med og tage masser af billeder!

Investere i en kvalitet stativ, når du er virkelig seriøs omkring at ville fantastiske billeder. Den gode ting om stativer er, at de hjælper med at holde dit kamera når du tager et foto.Dette vil hjælpe, hvis du snapper skud eller med svagt lys. Et stativ også være et uvurderligt redskab for ting som time-lapse fotografering og selvportrætter.

Du bliver nødt til at afsætte tid og engagement til at lære alle kan du om the art of photography. Husk, at fotografering er subjektive, og at du ikke kan være rigtigt eller forkert. Kun din personlige vision spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar