lørdag den 15. april 2017

foto-redigering

Der er en masse ting at lære, og du kan være sikker på hvor du skal begynde. Denne artikel er fyldt med flere tips til at tage bedre billeder.

Komme tæt på motivet, for en bedre optagelse. At komme tættere eliminerer baggrunde, der er forstyrrende, som minimerer distraktioner.

Digitale teknikkerDigitale teknikker, der kan ændres og manipuleres i software til at gøre dem til at ligne de traditionelle kunstformer. Der er en bred vifte af foto-redigering af programmer derude, men standarden anses for at være Adobe Photoshop. Du vil være i stand til øjeblikkeligt at konvertere billedet til kunstværker ved at bruge funktioner som "filter".

Prøv ikke at fange en grå himmel i dine billeder. Dit billede vil se vasket ud af, om du har for meget grå himmel i baggrunden. Sort og hvid billeder, der kan fungere bedre, hvis du skal skyde ind i en overskyet dag. Hvis det er en lys dag, bør du sætte det i dit foto, men vær opmærksom på lyset.

Prøve nye teknikker, og ikke være bange for at tage nye og originale billeder. Undgå fjollet udgør eller billeder, som du har set tusinde gange. Prøv at finde interessante vinkler, og prøve unikke vinkler.

En stor tip til fotografering færdigheder er at hente inspiration fra andre fotografer og deres arbejde for inspiration. Hvis du se på deres billeder, kan du lære nye strategier til at fange en scene.

kun de bedste fotograferVælg kun de bedste fotografering til at fremhæve og vise. Vis ikke hele din portefølje af fotografier eller vælger alt for mange fotos og varierer emnet. Det kan få meget kedeligt, hvis folk søger på den samme slags billede igen og igen. Holde, hvad du vise andre mennesker, frisk og spændende ved at vise mange forskellige typer af billeder.

Altid være forsigtig, når du pakker dit fotoudstyr til en tur. Tag ikke mere end du har brug for, og ikke pakke mere udstyr, end du tror, du får brug for.

Sørg altid for at have et fuldt opladet batterier i kameraet.Digitale kameraer kan bruge en masse strøm, normalt, når du bruger LCD-skærme, så sørg altid for, at batteriet er fuldt opladet, før du bruger kameraet. Du bør også medbringe ekstra kamera batterier med at være forberedt på et langskud.

Tage billeder af små ting, når man fotograferer på ferie. Nogle ting kan synes ubetydelige, på det tidspunkt du skyde billedet, men når du vender hjem, disse billeder vil genskabe en bestemt stemning eller hukommelse for dig.

Prøv at få så tæt som du kan, for at dit motiv, når der optages.

Brug manuel fokus, og derefter låse, inden du klikker på dit billede.

Billeder af motiverHar du brug for billeder af motiver, der er gennemvædet eller tåget virkning fra regn for nogle billeder? Du kan gøre dette look ved hjælp af en spray flaske og let dug vand på dit emne.

Eksperimentere med fokus på at skabe interessante billeder.Denne teknik er god til portrætter-stil billeder eller en indstilling, hvor motivet er tæt på kameraet. Hvis du ønsker, at alt i sammensætning, for at være i fokus, at flere elementer vil komme til det punkt i fokus af billedet.Dette er fantastisk til landskab fotos.

Jo mere ISO er den højeste du kan få vist, jo mere kornet vil være på dine billeder. Dette kan resultere i forfærdelige billeder, medmindre det billede, der kræver denne type af effekt.

Prøv at eksperimentere med forskellige typer af lukkertid. Mens de fleste rekreative fotografer stole på en hurtigere lukkerhastighed for at snappe billeder, forestil dig mulighederne til at tage billeder med en langsommere lukkertid.Vidste du se, at fyr på den person, ridning en cykel, der var kommet forbi i et hurtigt tempo?Resultatet vil være, at cyklisten er skarp og klar, men den baggrund synes stribede, som er i bevægelse.

Tage ekstra forholdsregler, når du får det rigtige skud, hvis du tager et billede i naturen. Tager i det smukke landskab, og sørg for ikke at efterlade nogen spor af din tilstedeværelse. Hvis du snuble på et uberørt sted for dine fotos, opretholde den uberørte tilstand af sted til den næste person, der kommer sammen.

Til at gøre dine billeder mere tiltalende, at finde noget interessant for forgrunden af liggende skud.

Et stativ er en fordel, hvis du tager et godt billede af et landskab.

KameraVide, hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge dit kamera, flash og når det ikke er. Ikke bare slukke for den og ikke revurdere det nogensinde igen. Der er nogle situationer, hvor et stort billede, kan blive ødelagt af for meget lys.

Komme tæt på emnet for dit skud. Når du ønsker at ramme et skud, zoom ind, eller flytte tættere på emnet for dit skud. Sørg for, at motivet fylder shot ' s frame.Hvis dine billeder synes travlt og mangler fokus, det vil gøre den regelmæssig billede for rodet.

Du kan gøre smarte ting til at ske, ved at spille med lukkertiden. Det kan virkelig gøre hele forskellen, når man fotograferer sportsbegivenheder. Du kan også bruge en langsommere lukkerhastighed for at skabe motion blur indstillinger. Vandfald og vandløb ser fænomenal, når der er optaget med denne metode er anvendt.

Dette betyder, at du nødt til at fokusere på ting at gøre med eksponering, som lukkertid, film


hastighed, og lukkertid. Lære om udsættelse for at forbedre din fotografering.

lukkertidDa du er ansvarlig for at tage billeder til en begivenhed, arbejde med dine værter til at planlægge et skud liste i god tid. Denne liste vil hjælpe dig med at få de billeder, som din klient ønsker, og at den hektiske atmosfære af begivenheden ikke medføre, at du bliver distraheret.

Belysning er et afgørende element, når du har at gøre med udendørs fotografering. Et billede, der kunne have været meget rart kunne blive ødelagt af alt for mørke eller for lyse plamager belysning. Tage billeder ude af direkte sollys, og hvis dette ikke er muligt, sætte solen bag dit motiv. Du vil få nogle gode belysning, der kan føre til nogle smukke billeder.

Efter at have læst denne artikel, bør du have nogle nye ideer til at forbedre dine egne billeder. Henvise til denne artikel, når du har brug for nogle nye idéer. Være tålmodig med dig selv, som du lære at perfektionere din fotografering færdigheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar